Uusi OTTO-kytkin johtaa markkinoita tiivistyssuojauksessa

  02.10.2018

OTTO: n uusin kytkin - kaksinkertainen taukokytkin - tarjoaa parhaan sulkemissuojauksen markkinoilla.

Yhtiö pyrkii aina vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin vaativissa ympäristöissä. Uusi B3S-suljettu kaksinkertainen taukokytkin on tiivistetty IP68S: hen - mikä tarkoittaa, että se on täysin pölytiivis ja kestää upotuksen veteen.

Kaksoiskytkentä on tärkeä turvallisuuskäytäntö rautatiesignaaleissa, joissa "väärä sivuvirhe" - kuten punaisen sijasta vihreä merkkivalo - voi johtua yhdestä väärästä syötöstä. Kaksoiskatkaisukytkimellä on kuitenkin kaksi paria koskettimia, jotka avaavat piirin kahdessa paikassa.

Kaksinkertainen kytkentä on edullinen, vaatii lisäreleitä, johtimia ja testausta, mutta sen parempi suojaus vääriin sivuvaurioihin on tärkeä turvallisuuskysymys. Se vähentää myös sähkölaitteiden iskun vaaraa, joka on kytketty ei-polarisoiduilla AC-pistokkeilla ja pistorasioilla.

Kaksikytkimellä on pidempi käyttöikä ja sen kaksinkertaiset kontaktit parantavat lämpötilan menetystä. Tämä on hyödyllistä DC-piirisovelluksissa, kuten akkujen latauksessa, autoteollisuudessa, lämpöparissa, ilma-aluksissa ja muissa pienjännitelaitteissa.

Uusi B3S on suunniteltu erityisesti paikkoihin, joissa tila on tiukka, ja se voidaan konfiguroida viputoimilaitteilla tai ilman niitä. Se on snap-action, subminiature-kytkin, jossa on 0,2 tuuman kytkinleveys.

Se on testattu käyttäen IP-koodia, jonka tarkoituksena on antaa käyttäjille merkittävät tiedot tuotteen suojauksesta pölyltä, vahingossa tapahtuvalta kosketukselta ja vedestä. Termit "vedenpitävä" eivät ole merkityksellisiä asiakkaille, joiden on varmistettava, että komponentit kestävät vaativia ympäristöjä.

B3S: n ensimmäinen IP-numero - 6 - on korkein kiinteä hiukkassuojaus käytettävissä. Se on pölytiivis ja tarjoaa täydellistä suojaa.

Nesteiden suojaus - 8 - on toiseksi korkein, toinen vain testattavaksi voimakkailla korkean lämpötilan vesisuihkulla. Laite soveltuu jatkuvaan veden upottamiseen.

Arvon "S" osoittaa, että komponentti oli vielä vesikokeessa.

Suljettu kytkin pystyy käsittelemään jopa 8 ampeerista resistiivistä kuormaa ja on testattu 1 miljoonaan sykliin. Se voi olla varustettu normaalisti avoimella, normaalisti suljetulla, kolmella terminaalisella SPDT: llä tai neljällä terminaalisella SPDT: llä - mikä antaa suuren monipuolisuuden.

Kuten kaikkien Nexus-laitteiden mukana, se on hyvin muokattavissa. Yksitoista tyyliä pääte- ja johtojohdinvaihtoehtoja voidaan käyttää - mukaan lukien yksi- ja kaksinkertaiset pyörivä juotostyyli sekä erilaiset pituusjohdot. Sitä voidaan käyttää osana painikkeita, liipaisinta ja vaihtokytkimiä, jotka edellyttävät lujaa tiivistämistä.

Keskustele Nexuksesta BS-kytkinalueesta ja siitä, miten se voidaan konfiguroida toimimaan tarpeidesi mukaan. http://www.nexuscomponents.co.uk/Manufacturers/OTTO/OTTO%20B3%20Double%20Break%20Basic%20Switch%20Range